HTML- och CSS-boken : [HTML, XHTML, CSS] / Rolf Staflin.

137390
Bok:HTML- och CSS-boken : [HTML, XHTML, CSS] / Rolf Staflin.:2008 (tr. 2010):6. uppl. Bok HTML- och CSS-boken : [HTML, XHTML, CSS] / Rolf Staflin.
HTML- och CSS-boken : [HTML, XHTML, CSS] / Rolf Staflin.
Av: Staflin, Rolf
Utgivningsår: 2008 (tr. 2010)
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Upplaga: 6. uppl.
Förlag: Pagina
ISBN: 91-636-0939-8 978-91-636-0939-8
Anmärkning:
Föregående upplaga med titeln: HTML-boken.
Omfång: 435 s. : ill.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna

Här finns titeln:

Loading...
En mycket omfattande bok om HTML och CSS, förklarar mycket väl grunderna i att bygga och designa med HTML. Denna boken enligt mig kan lånas av nybörjare såväl som avancerade användare då den omfattar ett mycket stort område för nybörjare men även mer avancerad design, en rekommendation från mig är att i samband med lån av denna ifall du är ny inom området är att även låna en bok om grundläggande hemsideskapande, FTP och wordpress som enligt mig är ett otroligt bra verktyg för dig som vill skapa en blogg, hemsida eller annat på internet.
2015-08-14
3xpendablecrippl3d

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Om författaren

Loading...

Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på det som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller sms.
Lyssna