Likblomman / Anne Mette Hancock ; översättning: Helena Stedman.

279347
E-bok:Likblomman / Anne Mette Hancock ; översättning: Helena Stedman.:[2020] E-bok Likblomman / Anne Mette Hancock ; översättning: Helena Stedman.
Likblomman / Anne Mette Hancock ; översättning: Helena Stedman.
Av: Hancock, Anne Mette (Författare/medförfattare)
Medarbetare: Stedman, Helena, (Översättare)
Utgivningsår: [2020]
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Louise Bäckelin förlag
ISBN: 9789177992080
Anmärkning:
E-bok
Första svenska upplaga 2020
Online epub (2.54 MB)
Offline epub med Adobe-kryptering (2.54 MB)
Originaltitel: Ligblomsten
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Journalisten Heloise Kaldan befinner sig i en mardröm. En av hennes källor har avslöjats som en lögnare och det råder fullständigt kaos på tidningens redaktion. När Heloise oväntat får ett brev från Anna Kiel, som är efterlyst för mordet på en advokat tre år tidigare och fortfarande på fri fot, ser hon det som sin räddning. ?Heloise börjar gräva i fallet men när en av hennes kollegor mördas tvingas hon inse att hon tagit sig vatten över huvudet. Hon stöter ihop med polismannen Erik Schäfer, som även han börjat rota i Anna Kiels fall, och frågorna hopar sig. Har Anna Kiel slagit till igen, eller finns det fler än en mördare? Varför leder alla spår i fallet plötsligt till Heloise? Är hennes eget liv i fara?

Andra titlar av samma författare

285250
Av: Hancock, Anne Mette

Liknande titlar

225421
Av: Knoll, Jessica
263056
Av: Didion, Joan
192093
Av: Pascalidou, Alexandra
270792
Av: Gunnis, Emily
271009
Av: Linderborg, Åsa

Språk

Om författaren

Loading...

Reservera

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på det som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller sms.
Lyssna