Nyheter från biblioteken i Uddevalla

Snart öppnar Rampen - det nya biblioteket i Källdal

Nu börjar det närma sig. Fredagen den 4 september slår det nya biblioteket i Källdal äntligen upp portarna.

27 juli öppnar Dalabergs bibliotek igen

Måndagen den 27 juli öppnar vi upp bibliotekslokalerna på Dalaberg igen. Välkommen in, men tänk på att hålla avstånd.

Pyssla hemma med bibliotekets pysselpåsar

Nu kan du som är mellan sex och nio år ta med dig en pysselpåse hem och testa på veckans pyssel.

Pop up-bibliotek dyker upp i sommar

Under sommaren dyker bibblan upp lite här och där. Vår bibliotekarie David ger sig nämligen ut på cykelturer runtom i Uddevalla.

Bokbussen försvinner den 1 juli

Det blir inga fler turer för bibliotekets bokbuss. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att avveckla bokbussverksamheten från och med den första juli.

Biblioteket i coronatider

Med anledning av den pågående covid-19-pandemin har vi gjort vissa förändringar i bibliotekets verksamhet. Det här gäller just nu.