Biblioteken öppnar med begränsad sevice

Biblioteken öppnar med begränsad service

Från och med den 11 januari kommer samtliga bibliotekslokaler i Uddevalla åter att vara tillgängliga för besök, om än på ett annat sätt än vi är vana vid. Biblioteket är just nu inte en mötesplats och inte heller en plats att vistas på någon längre tid. Därför kommer endast några få personer åt gången att släppas in i lokalerna och det enda som i nuläget är möjligt att göra är att hämta reserverade böcker och lämna tillbaka lånade böcker. Dessutom är öppettiderna begränsade.

Vi ber om din förståelse för att omständigheterna gör att vi inte kan erbjuda den service vi brukar och hoppas att situationen snart ska tillåta att verksamheten återgår till det normala.

Öppettider och mer information om hur du kan använda biblioteket hittar du på vår sida om biblioteket under Covid-19-pandemin.