Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

angle-left Till alla killar jag gillat av Jenny Han

Till alla killar jag har gillat

Lara Jean har i sitt rum en hattask full med kärleksbrev som hon skrivit till fem killar som hon har varit kär i. Breven är bara för henne och hon har uppriktigt beskrivit sina känslor för var och en. Meningen är att ingen annan ska få se dem. En dag är de borta och postade.
Alla killar får reda på vad hon känner och kontaktar henne. En av dem är hennes storasysters före detta pojkvän och Lara Jean vet inte hur hon skall klara att möta honom. Plötsligt är Lara Jeans kärleksliv helt utan kontroll. Vem skickade breven och varför?
En rolig och smärtsam bok som man kan inte släppa. Härligt att det finns två böcker till att njuta av :Ps. Jag gillar dig fortfarande och Nu och för alltid Lara Jean.
Första boken har kommit ut som film på Netflix.
Må bra-böcker där de är som bäst.

Fler boktips på andra webbplatser