Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

Boktips

angle-left Till alla killar jag gillat av Jenny Han
Visa bok Debug

Till alla killar jag har gillat

Lara Jean har i sitt rum en hattask full med kärleksbrev som hon skrivit till fem killar som hon har varit kär i. Breven är bara för henne och hon har uppriktigt beskrivit sina känslor för var och en. Meningen är att ingen annan ska få se dem. En dag är de borta och postade.
Alla killar får reda på vad hon känner och kontaktar henne. En av dem är hennes storasysters före detta pojkvän och Lara Jean vet inte hur hon skall klara att möta honom. Plötsligt är Lara Jeans kärleksliv helt utan kontroll. Vem skickade breven och varför?
En rolig och smärtsam bok som man kan inte släppa. Härligt att det finns två böcker till att njuta av :Ps. Jag gillar dig fortfarande och Nu och för alltid Lara Jean.
Första boken har kommit ut som film på Netflix.
Må bra-böcker där de är som bäst.

Liknande titlar

Fler boktips på andra webbplatser

Bokcirklar.se

Som läsvän på bokcirklar.se kan du föra läsdagbok, skaffa läsvänner och delta i bokcirklar. Alla medlemmar är välkomna att starta bokcirklar, det är helt kostnadsfritt och öppet för alla.

Bokcirklar.se, logotyp

Boktips.net

Boktips.net är ett samarbete mellan svenska folkbibliotek där du kan få tips på intressanta böcker som finns att låna på våra bibliotek. Tjänsten drivs av Kultur i Väst.

Boktips.net, logotyp

Vi Läser

Tidskriften Vi läser har publicerat omkring 400 boktips för både barn och vuxna som kan sorteras bland annat efter hur krävande de är eller till vilken genre de hör.

Vi läser, logotyp

Världslitteratur.se

Världslitteratur.se drivs av Världsbiblioteket i Solidaritetshuset i Stockholm i syfte att lyfta fram världslitteraturen. Här finns bland annat författarbiografier och presentationer av översatta romaner.

Världslitteratur.se, logotyp

Språk

Hitta på sidan

A–Ö

Följ oss i sociala medier

Facebookikon Facebook

Instagramikon Instagram

Youtubeikon Youtube