Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

angle-left Pitääkö olla huolissaan? Elämän koulun kymppiluokka

Pitääkö olla huolissaan?

Suomalaiset ovat huolissaan. Kirjailijat vastaavat, pitääkö olla.
Elämänkoulun kymppiluokka keskittyy kansalaisten huoliin ja niiden hellävaraiseen hälventämiseen.
Kirja on hersyvän hauska elämäntaito-opas, kokoelma filosofisia pohdintoja, pakinoita lusikkatesteistä, runoutta kainalopieruista, vanhustenhoidosta ja rakkaudesta.
Hotakainen, Nousiainen, Pääskysaari ja Sarja ovat luoneet kirjan, josta on lupa nauttia oli sitten lukutoukka tai sohvaan juurtunut tv:n orja.
”Aurinko on aina ihmisiin verrattuna luotettava, vaikkei  aina lämmitäkään.”

Fler boktips på andra webbplatser