Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

Boktips

angle-left One-Punch Man av ONE
Visa bok Debug

One-Punch Man: 01

I en värld som liknar vår där städer ständigt attackeras av monstruösa monster och superskurkar får vi träffa Saitama.
Det är ingenting om Saitama som säger superhjälte. Hans uttryckslösa ansikte, klena fysik och hårlösa huvud ger ju inte ett superhjälteintryck, men denna alldagliga man har ett väldigt ovanligt problem.
Saitama kan inte hitta någon som är starkare än han. Det spelar ingen roll vilken superskurk eller monster som han möter, alla besegras med ett enda slag.  Det är inget roligt att besegra sin med ett enda slag. Trots att Saitama är så stark så vet ingen om att han finns. För hur kan en man i en så vanlig man vara en superhjälte.
Vi följer med Saitama i jakten efter en starkare motståndare och att bli erkänd som en riktig hjälte.

One-Punch Man är både en hyllning till superhjältegenren och en satir av allt som actionhjältar och superhjältar står för.
Detta är del ett i en engelsk serie.

Liknande titlar

Fler boktips på andra webbplatser

Bokcirklar.se

Som läsvän på bokcirklar.se kan du föra läsdagbok, skaffa läsvänner och delta i bokcirklar. Alla medlemmar är välkomna att starta bokcirklar, det är helt kostnadsfritt och öppet för alla.

Bokcirklar.se, logotyp

Boktips.net

Boktips.net är ett samarbete mellan svenska folkbibliotek där du kan få tips på intressanta böcker som finns att låna på våra bibliotek. Tjänsten drivs av Kultur i Väst.

Boktips.net, logotyp

Vi Läser

Tidskriften Vi läser har publicerat omkring 400 boktips för både barn och vuxna som kan sorteras bland annat efter hur krävande de är eller till vilken genre de hör.

Vi läser, logotyp

Världslitteratur.se

Världslitteratur.se drivs av Världsbiblioteket i Solidaritetshuset i Stockholm i syfte att lyfta fram världslitteraturen. Här finns bland annat författarbiografier och presentationer av översatta romaner.

Världslitteratur.se, logotyp

Språk

Hitta på sidan

A–Ö

Följ oss i sociala medier

Facebookikon Facebook

Instagramikon Instagram

Youtubeikon Youtube