Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

angle-left One-Punch Man av ONE

One-Punch Man: 01

I en värld som liknar vår där städer ständigt attackeras av monstruösa monster och superskurkar får vi träffa Saitama.
Det är ingenting om Saitama som säger superhjälte. Hans uttryckslösa ansikte, klena fysik och hårlösa huvud ger ju inte ett superhjälteintryck, men denna alldagliga man har ett väldigt ovanligt problem.
Saitama kan inte hitta någon som är starkare än han. Det spelar ingen roll vilken superskurk eller monster som han möter, alla besegras med ett enda slag.  Det är inget roligt att besegra sin med ett enda slag. Trots att Saitama är så stark så vet ingen om att han finns. För hur kan en man i en så vanlig man vara en superhjälte.
Vi följer med Saitama i jakten efter en starkare motståndare och att bli erkänd som en riktig hjälte.

One-Punch Man är både en hyllning till superhjältegenren och en satir av allt som actionhjältar och superhjältar står för.
Detta är del ett i en engelsk serie.

Fler boktips på andra webbplatser