Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

angle-left Norrsken – Resan till Jotundalen av Malin Fallch

Resan till Jotundalen

En natt får Sonja besök av en främmande pojke som verkar bekant på något underligt sätt. Sonja får snart reda på att den främmande pojken kommer från en annan värld, och han tar med sig henne dit. Med hjälp av norrskenet och en tallkotte reser de till en värld som inte är som vår.

Följ med Sonja på ett fantastiskt äventyr med troll, vikingar, sjöodjuret och massor av nordiska väsen.
Bilderna är fantastiskt tecknade och texten passar perfekt till den som knäckt läskoden.
Resan till Jotundalen är första delen i serien Norrsken.

Fler boktips på andra webbplatser