Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

Boktips

angle-left Norrsken – Resan till Jotundalen av Malin Fallch
Visa bok Debug

Resan till Jotundalen

En natt får Sonja besök av en främmande pojke som verkar bekant på något underligt sätt. Sonja får snart reda på att den främmande pojken kommer från en annan värld, och han tar med sig henne dit. Med hjälp av norrskenet och en tallkotte reser de till en värld som inte är som vår.

Följ med Sonja på ett fantastiskt äventyr med troll, vikingar, sjöodjuret och massor av nordiska väsen.  
Bilderna är fantastiskt tecknade och texten passar perfekt till den som knäckt läskoden.
Resan till Jotundalen är första delen i serien Norrsken.

Liknande titlar

Fler boktips på andra webbplatser

Bokcirklar.se

Som läsvän på bokcirklar.se kan du föra läsdagbok, skaffa läsvänner och delta i bokcirklar. Alla medlemmar är välkomna att starta bokcirklar, det är helt kostnadsfritt och öppet för alla.

Bokcirklar.se, logotyp

Boktips.net

Boktips.net är ett samarbete mellan svenska folkbibliotek där du kan få tips på intressanta böcker som finns att låna på våra bibliotek. Tjänsten drivs av Kultur i Väst.

Boktips.net, logotyp

Vi Läser

Tidskriften Vi läser har publicerat omkring 400 boktips för både barn och vuxna som kan sorteras bland annat efter hur krävande de är eller till vilken genre de hör.

Vi läser, logotyp

Världslitteratur.se

Världslitteratur.se drivs av Världsbiblioteket i Solidaritetshuset i Stockholm i syfte att lyfta fram världslitteraturen. Här finns bland annat författarbiografier och presentationer av översatta romaner.

Världslitteratur.se, logotyp

Språk

Hitta på sidan

A–Ö

Följ oss i sociala medier

Facebookikon Facebook

Instagramikon Instagram

Youtubeikon Youtube