angle-left Magisk december av Katarina Genar och Lotta Geffenblad

Magisk december

Inget är som det brukar, Julias bästa kompis har just flyttat och hennes föräldrar bara jobbar och jobbar. Hon är inte ens säker på att det kommer bli någon jul överhuvudtaget i år!
Men när Julia gör en pappersstjärna i guld på fritids börjar allt att förändras. Är det den som visar henne vägen till världens gulligaste hund och till Helmi? Helmi som ger Julia snögloben som får tiden och gränserna att suddas ut… Det blir början på en magisk december.

Katarina Genar tar oss med på en förtrollad resa om ensamhet, längtan, vänskap och förväntan inför julen och Lotta Geffenblads fantastiska illustrationer ger mycket stämning och värme.

En mysig adventsbok perfekt att läsa fram till julafton. Passar väldigt bra att läsa högt och till den som vill läsa själv. Personer i alla åldrar kan njuta av denna bok.