Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

Boktips

angle-left Kärlekspizzan av Johan Rundberg
Visa bok Debug

Kärlekspizzan

Sommarlovet närmar sig och Movits Lind är underbart, pirrande kär. Han gör allt för att Beata att ska lägga märke till honom. Han har därför fått två problem:

  1. Han står på en skateboard som balanserar på kanten till avgrund.
  2. Alla han känner ska snart se honom slänga sig ner för avgrunden och troligen dö omedelbart.

Han blir räddad på oväntat sätt och överraskad av Beata, mystiska tjejen med det spretiga håret.

Kärlekspizzan är en skruvad och rolig bok som är svår att släppa och man vill genast läsa fortsättningen ” Knockad Romeo”.

Liknande titlar

Fler boktips på andra webbplatser

Bokcirklar.se

Som läsvän på bokcirklar.se kan du föra läsdagbok, skaffa läsvänner och delta i bokcirklar. Alla medlemmar är välkomna att starta bokcirklar, det är helt kostnadsfritt och öppet för alla.

Bokcirklar.se, logotyp

Boktips.net

Boktips.net är ett samarbete mellan svenska folkbibliotek där du kan få tips på intressanta böcker som finns att låna på våra bibliotek. Tjänsten drivs av Kultur i Väst.

Boktips.net, logotyp

Vi Läser

Tidskriften Vi läser har publicerat omkring 400 boktips för både barn och vuxna som kan sorteras bland annat efter hur krävande de är eller till vilken genre de hör.

Vi läser, logotyp

Världslitteratur.se

Världslitteratur.se drivs av Världsbiblioteket i Solidaritetshuset i Stockholm i syfte att lyfta fram världslitteraturen. Här finns bland annat författarbiografier och presentationer av översatta romaner.

Världslitteratur.se, logotyp

Språk

Hitta på sidan

A–Ö

Följ oss i sociala medier

Facebookikon Facebook

Instagramikon Instagram

Youtubeikon Youtube