Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

Boktips

angle-left Kärleksdrycken av Jonna Björnstjerna
Visa bok Debug

Kärleksdrycken

Författaren till de populära böckerna om den underbara familjen Kanin har nu släppt en kapitelbok för barn.

 

Poppy är kär i den nya killen i klassen, Luke. Problemet är att även hennes bästa kompis Joy är kär i honom, och vad som är ännu värre så verkar Luke föredra Joy istället för Poppy!

 Men så får Poppy tag på en kärleksdryck; den som dricker den blir förälskad för alltid! Det verkar som en bra grej att använda på Luke tycker Poppy, åtminstone till en början då man får vara försiktig med vad man önskar sig...

 

En humoristisk berättelse om olycklig kärlek och risken med en lite för stark kärleksdryck, allt kryddat med Jonna Björnsternas roliga illustrationer.

Liknande titlar

Fler boktips på andra webbplatser

Bokcirklar.se

Som läsvän på bokcirklar.se kan du föra läsdagbok, skaffa läsvänner och delta i bokcirklar. Alla medlemmar är välkomna att starta bokcirklar, det är helt kostnadsfritt och öppet för alla.

Bokcirklar.se, logotyp

Boktips.net

Boktips.net är ett samarbete mellan svenska folkbibliotek där du kan få tips på intressanta böcker som finns att låna på våra bibliotek. Tjänsten drivs av Kultur i Väst.

Boktips.net, logotyp

Vi Läser

Tidskriften Vi läser har publicerat omkring 400 boktips för både barn och vuxna som kan sorteras bland annat efter hur krävande de är eller till vilken genre de hör.

Vi läser, logotyp

Världslitteratur.se

Världslitteratur.se drivs av Världsbiblioteket i Solidaritetshuset i Stockholm i syfte att lyfta fram världslitteraturen. Här finns bland annat författarbiografier och presentationer av översatta romaner.

Världslitteratur.se, logotyp

Språk

Hitta på sidan

A–Ö

Följ oss i sociala medier

Facebookikon Facebook

Instagramikon Instagram

Youtubeikon Youtube