angle-left Jojje 5 år av Ellen Karlsson

Jojje 5 år

Första delen i en serie om barnen på förskolan Havet.

Vi får följa med Jojje och läsa om vad som händer i hans liv en vecka i oktober. Jojjes föräldrar är skilda och den här veckan ska han bo hos pappa. Det blir en händelserik vecka med trasiga halsband, stygn i pannan och en brand i en grannlägenhet. Ibland kommer en mörk känsla inom Jojje, en som suger in honom som får det att kännas som att han ska försvinna i ett svart hål. Som ibland på kvällen, eller när pappa inte kommer och hämtar på förskolan i tid. Men pappa tröstar, för hans gravitation är starkare än alla svarta hål i rymden.

Läs även andra delen Uma 5 ½ år och håll utkik efter del tre, Lilly K snart 6 år.