Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

Boktips

angle-left Handbok för superhjältar av Elias Våhlund
Visa bok Debug

Handbok för superhjältar: Del 1 Handboken

Flera unga biblioteksbesökare tipsar om en bokserie som heter Handbok för superhjältar. Serien består hittills av fyra böcker: Handboken, Röda masken, Ensam och Vargen kommer.

“Lisa hittar en röd bok i biblioteket på boken stod det handbok för super-hjältar”

“Alla handlar om en tjej som heter Lisa som bor hos sin mormor och en dag så hittar mormor en pyjamas på vinden och natten därefter sover Lisa i den och vaknar av att hon flyger!"

"Väldigt spännande bok. Det finns många bilder i boken och det är många händelser."

"Jag tycker att Handbok för superhjältar har varit bäst. Boken har varit bra, spännande och rolig. Det är en serie. Jag har läst alla böcker. Alla har varit lika bra."

 

 

Liknande titlar

Fler boktips på andra webbplatser

Bokcirklar.se

Som läsvän på bokcirklar.se kan du föra läsdagbok, skaffa läsvänner och delta i bokcirklar. Alla medlemmar är välkomna att starta bokcirklar, det är helt kostnadsfritt och öppet för alla.

Bokcirklar.se, logotyp

Boktips.net

Boktips.net är ett samarbete mellan svenska folkbibliotek där du kan få tips på intressanta böcker som finns att låna på våra bibliotek. Tjänsten drivs av Kultur i Väst.

Boktips.net, logotyp

Vi Läser

Tidskriften Vi läser har publicerat omkring 400 boktips för både barn och vuxna som kan sorteras bland annat efter hur krävande de är eller till vilken genre de hör.

Vi läser, logotyp

Världslitteratur.se

Världslitteratur.se drivs av Världsbiblioteket i Solidaritetshuset i Stockholm i syfte att lyfta fram världslitteraturen. Här finns bland annat författarbiografier och presentationer av översatta romaner.

Världslitteratur.se, logotyp

Språk

Hitta på sidan

A–Ö

Följ oss i sociala medier

Facebookikon Facebook

Instagramikon Instagram

Youtubeikon Youtube