Få boktips från våra bibliotekarier

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under genom att ange en kategori här nedanför, under rubriken Kategorier.

angle-left Handbok för superhjältar av Elias Våhlund

Handbok för superhjältar: Del 1 Handboken

Flera unga biblioteksbesökare tipsar om en bokserie som heter Handbok för superhjältar. Serien består hittills av fyra böcker: Handboken, Röda masken, Ensam och Vargen kommer.

“Lisa hittar en röd bok i biblioteket på boken stod det handbok för super-hjältar”

“Alla handlar om en tjej som heter Lisa som bor hos sin mormor och en dag så hittar mormor en pyjamas på vinden och natten därefter sover Lisa i den och vaknar av att hon flyger!"

"Väldigt spännande bok. Det finns många bilder i boken och det är många händelser."

"Jag tycker att Handbok för superhjältar har varit bäst. Boken har varit bra, spännande och rolig. Det är en serie. Jag har läst alla böcker. Alla har varit lika bra."

Fler boktips på andra webbplatser