angle-left Frallan och kärleken av Sara Ohlsson

Frallan och kärleken

”Du kan få vara kär i mig om du vill, säger Ester.
Det är ganska många i skolan som är kära. Nästan ingen pussas, men jag vill ändå inte vara kär. Jag vill mer göra roliga saker. Som att tävla eller leka häst eller klättra.”
Frallan har en mamma som gillar ordning och en mormor som avskyr att städa. Mormor och Frallan tänker lika och gillar samma saker.
Frallan tycker om skolan, att pyssla och att leka med sin bästa kompis Ester.
När Frallan får höra att man till och med kan bli sjuk av att vara kär- då vill hon absolut inte bli det. En gång fick Frallan vattkoppor och det var hemskt!
Tur för Frallan att kloka mormor och mamma finns. De berättar för Frallan att det går att tycka om någon utan att vara kär.

En rolig bok om vänskap.