Här kan du få boktips från våra bibliotekarier!

Nya tips publiceras minst en gång i månaden. Välj vilken typ av böcker du vill se under rubriken Kategorier.

Boktips

angle-left Bränn alla mina brev av Alex Schulman
Visa bok Debug

Bränn alla mina brev

Vad är det för ilska och mörker som Alex bär runt på? Vart kommer det ifrån? För att få ordning på sig själv och rädda sin relation med sin familj ger han sig iväg på en resa i tid och rum för att förstå mer om sig själv genom hans morfar, författaren Sven Stolpe och hans mormor Karin Stolpe. En historia börjar nystas upp, minnen från barndomen får en förklaring. Det är en historia om en man som inte kan hantera sin ilska, en kuvad men egentligen stark kvinna, den kärlek som hon upplevde men aldrig fick och ett mordförsök.

 

Liknande titlar

Boktipslänkar

Bokcirklar.se

Som läsvän på bokcirklar.se kan du föra läsdagbok, skaffa läsvänner och delta i bokcirklar. Alla medlemmar är välkomna att starta bokcirklar, det är helt kostnadsfritt och öppet för alla.

Boktips.net

Boktips.net är ett samarbete mellan svenska folkbibliotek där du kan få tips på intressanta böcker som finns att låna på våra bibliotek. Tjänsten drivs av Kultur i Väst.

Vi Läser

Tidskriften Vi läser har publicerat omkring 400 boktips för både barn och vuxna som kan sorteras bland annat efter hur krävande de är eller till vilken genre de hör.

Världslitteratur.se

Världslitteratur.se drivs av Världsbiblioteket i Solidaritetshuset i Stockholm i syfte att lyfta fram världslitteraturen. Här finns bland annat författarbiografier och presentationer av översatta romaner.

Språk

Hitta på sidan

A–Ö

Följ oss i sociala medier

 Facebook

 Instagram

Youtube