angle-left Bränn alla mina brev av Alex Schulman

Bränn alla mina brev

Vad är det för ilska och mörker som Alex bär runt på? Vart kommer det ifrån? För att få ordning på sig själv och rädda sin relation med sin familj ger han sig iväg på en resa i tid och rum för att förstå mer om sig själv genom hans morfar, författaren Sven Stolpe och hans mormor Karin Stolpe. En historia börjar nystas upp, minnen från barndomen får en förklaring. Det är en historia om en man som inte kan hantera sin ilska, en kuvad men egentligen stark kvinna, den kärlek som hon upplevde men aldrig fick och ett mordförsök.