Om webbplatsen

Biblioteken i Uddevalla är en del av Uddevalla kommun. Bibliotekens offentliga webbplats är uppbyggd för att vara användbar och tillgänglig för så många som möjligt, och ska ge dig som användare bra och snabb service.

Webbplatsen fungerar i de flesta typer av enheter som mobiltelefon, surfplatta och dator.

Anpassa webbplatsen

Du kan ändra textstorleken på webbplatsen genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Om du använder en dator kan du i de flesta fall ändra textstorlek genom att hålla nere Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet. Du kan också ändra textstorlek i webbläsarens meny. Så här gör du i de vanligaste webbläsarna:

Internet Explorer

Välj Sida/Verktyg i menyn och därefter Zooma. Snabbkommando: Ctrl-tangenten och + eller -.

Firefox

Tryck ner Alt-tangenten för att få upp menyn längst upp till vänster. Välj Visa i menyn och därefter Zoom, välj sedan Zooma endast texten. Snabbkommando: Ctrl-tangenten och + eller -.

Safari

Välj Innehåll och därefter Zooma bara text. Du kan också välja Innehåll och Zooma in eller Zooma ut. Snabbkommando: Ctrl-tangenten och + eller -.

Opera

Välj Visa i menyn och därefter Zoomfaktor. Sedan väljer du hur många procent du vill förstora eller förminska. Snabbkommando: Ctrl-tangenten och + eller -.

Chrome

Klicka upp menyn längst till upp till höger och zooma sedan in eller ut genom att trycka på + eller - i raden Zooma in. Snabbkommando: Ctrl-tangenten och + eller -.

Om du har en Mac-dator använder du Command-tangenten (kringlan) i stället för Ctrl-tangenten.