Nyheter från biblioteket

Sommarlovspyssel på Ljungskile bibliotek

Ljungskile bibliotek bjuder in till sommarlovspyssel varje måndag klockan 13.00.

Bibliotekens öppettider i sommar

Under sommaren har biblioteken lite annorlunda öppettider. För stadsbiblioteket, Dalabergs bibliotek och Ljungskile bibliotek gäller sommaröppettiderna från och med vecka 25 till och med vecka 33. För Rampens bibliotek gäller tiderna mellan vecka 24 och 32.

Bokningsbart grupprum på stadsbiblioteket

Nu finns det bokningsbara grupprummet Versen på stadsbiblioteket. Här kan du läsa mer om villkor och hur du bokar.

Ny utställning på Galleri Vitt brus

11 juni - 27 augusti kan du se en utställning med konstnären Olle Johansson på Galleri Vitt brus på stadsbiblioteket. Vernissage hålls 11 juni, klockan 11.00.

Nya boktips för sommaren

Sommarlov och semester. Sol, bad och resor. Agneta Klingspors bortgång. Här är juni och juli månads alla nya boktips från bibliotekens personal.

Högläsningssommar och Sommarläsning

Här kan du läsa mer om Högläsningssommar och Sommarläsning!

Nya boktips för maj

Monster och mänskliga rättigheter. Utomjordingar och Litteraturbanken. Här är maj månads alla nya boktips från bibliotekens personal.

Utställningen Fristad till Galleri Vitt brus

Mellan 30 april och 28 maj kan man se utställningen Fristad - Ett svar på förföljelse och förtryck på Galleri Vitt brus, stadsbiblioteket. Här kan du läsa mer om utställningen.

Försäljning av utgallrat på stadsbiblioteket

Den 23 april är det Världsbokdagen och vi passar på att inleda vår försäljning av utgallrade böcker och tidskrifter.

Nya boktips för april

Runtolkningar och flyktingskap. Gängkriminalitet och mobilspel. Här är april månads alla nya boktips från bibliotekens personal.