Nyheter från biblioteket

Nya boktips för december

Västernserier, vandrare eller väderlekar? Här är december månads alla nya boktips från bibliotekens personal.

Bokström 2021 sänds live på Stadsbiblioteket och Rampens bibliotek

Den 3-4 december sänder vi Bokström, en livestream där finlandssvenska författare möter varandra och kollegor från Sverige. Välkommen in!

Renovering av Dalabergs bibliotek

Nu satsar vi på Dalabergs bibliotek! Den 10 november påbörjar vi arbetet med att byta ut bokhyllorna i lokalen och måla om väggarna. Vi tror att det kommer att bli ett lyft för biblioteket och för hela Dalaberg.

Tidskriftsförsäljning på stadsbiblioteket

Från och med 9/11 kl. 11.00 kommer du att kunna fynda utgallrade tidskrifter. Kom och ta en titt på vårt utbud!

Utställning: Från hand till hand med nål och tråd

Välkommen in till galleri Vitt brus där utställningen "Från hand till hand med nål och tråd" från Täcklebo broderiakademi nu är tillgänglig för åskådning.

Nya boktips för november

Serier och manga eller lokalhistoria och litteraturpriser? Här är november månads alla nya boktips från bibliotekens personal.

Utförsäljning av gallrade böcker och tidskrifter

Med start den 1 november säljer vi ut gallrade böcker och tidskrifter på Ljungskile bibliotek. Kom förbi, ta en titt och passa på att fynda!

Läslov 2021

Under läslovet vecka 44 anordnar vi massa skoj, både på våra bibliotek och på nätet. Här kan du läsa mer om allt som händer under läslovet.

Seriefest i Väst

För tredje året i rad arrangerar Seriefrämjandet Seriefest i Väst och i år hakar vi i Uddevalla på med några program. Välkommen att seriefesta hos oss!

Välkommen till bibliotekets nya webbplats!

Som du kanske har märkt ser bibliotekets webbplats lite annorlunda ut. Mycket av innehållet är samma som tidigare, men lite omarbetat och justerat. Dessutom fungerar design och navigering lite annorlunda jämfört med tidigare.