Kirjasto covid-19-pandemian aikana

Vaikka yhä useammat ihmiset ovat saaneet rokotuksen ja rajoituksia poistetaan, on silti tärkeää, että teemme yhteistyötä vähentääksemme covid-19-leviämistä.

Päivitetty viimeksi: 2021-09-28

Kirjastot seuraavat yhteiskunnan kehitystä ja mukauttavat toimintaansa vastuuviranomaisten suositusten perusteella.

Miten kirjasto palvelee nyt?

29. syyskuuta alkaen kirjastotoiminta palaa normaalimpaan tilanteeseen, ja vain muutamia rajoituksia on jäljellä. Kirjaston asiakkaille tämä tarkoittaa muun muassa seuraavaa:

• Kirjasto palaa normaaleihin aukioloaikoihin.
  • Opiskelupaikat ja ryhmähuoneet avautuvat.
  • Lisää tietokoneita on saatavilla.
  • Tiloissamme on lisää istumapaikkoja.
  • Tapahtumat voidaan järjestää nyt fyysisessä muodossa, kuten kirjailijavierailut ja lastenteatteri.

Muutokset tehdään edellyttäen, että toimivaltaiset viranomaiset eivät tee muita suosituksia.

Rajoitukset, jotka ovat voimassa 29. syyskuuta jälkeenkin

Muutokset ja rajoitukset, jotka ovat edelleen voimassa kirjaston toiminnassa 29. syyskuuta jälkeen, ovat samat kuin yhteiskunnassa yleensä:

• Pysy kotona kun olet sairas.
  • Pese kädet usein ja perusteellisesti.
  • Jos et ole saanut rokotusta - pidä etäisyyttä muihin.