Digital bokklubb för 9-12-åringar

Är du mellan 9 och 12 år, och gillar att läsa? Gå med i bibliotekets digitala bokklubb! Vi tipsar varandra om böcker, pratar och spelar Kahoot-quiz.

Tid och plats

Datum: 1 september, 29 september, 27 oktober, 24 november och en extra vintermysig avslutning 8 december.

Tid: Klockan 15.30 till 16.30.

Plats: Digitalt via Microsoft Teams. Du får en länk och instruktioner via mejl några dagar i förväg.

Anmälan

Begränsat antal platser. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till någon av bibliotekarierna, Anna-Karin eller Anton:

anna-karin.tellgren@uddevalla.se

anton.joling@uddevalla.se

Och du! Kom ihåg att det finns flera sätt att läsa böcker på. Du kan till exempel läsa själv, lyssna på boken eller låta någon högläsa för dig.